Var med i nätverket

basware network
Body: 

I Basware Network är det enkelt att skicka och ta emot e-fakturor och e-ordrar mellan företag. Anslut i dag och få tillgång till snabbare processer, snabbare betalningar och färre fel med lägre driftskostnader och bättrekassaflöde.

När du går med i Baswares nätverk kan du hitta och ansluta dig till dina handelspartners och bli synlig för potentiella kunder. Organisationer skickar och tar emot inköpsordrar, skapar fakturor och kreditnotor samt utbyter e-kataloger inom nätverket. Hantera leverantörsinformation, kontakta dina partners, ta del av betalningsprogram och dra nytta av Baswares finansiella tjänster för bättre kassaflödeshantering.

Få betalt snabbare

Vill du få betalt snabbare? Skicka i så fall dina fakturor som e-fakturor. När kunderna kan ta emot dina fakturor direkt i sina system kan de också godkänna dem snabbare, vilket möjliggör tidig betalning. Via Basware Network kan du få kontakt med över en miljon företag och myndigheter över hela världen.

Bygg upp ett nätverk

När du blir en del av Basware Network blir du också en del av det största öppna handelsnätverket i världen. I över tio år har vi skapat kontakter mellan vårt nätverk och fler än 200 andra B2B-nätverk och leverantörer av e-fakturor. Detta innebär att du får kontakt med alla organisationer i dessa nätverk, och tvärtom. Eftersom vi skapat en samverkan mellan nätverken är det enklare för dig att få kontakt med dina handelspartner och för dem att få kontakt med dig.

Är du redan en del av nätverket? Logga in

 

Fördelarna med Basware Network

  • Global räckvidd genom en enda anslutning: Anslut dig till Basware Network och börja interagera med dina handelspartner över hela världen på en gång.
  • Inblick och kontroll: Hantera alla kund- och leverantörsfakturor samt inköpsordrar på ett och samma ställe för fullständig inblick i och kontroll över dina centrala finansiella processer.
  • Omedelbart samarbete: Våra portalvyer, kontrollpaneler och enkla connector-program ger snabba, effektiva och korrekta elektroniska transaktioner.
  • Enkel installation: Basware har en enastående expertis när det gäller att förenkla handel mellan företag. Vi möjliggör e-fakturering i komplexa skattesystem och juridiska system, med inbyggda processer som bygger på bästa praxis och optimerar hela handelscykeln.
  • Friheten att driva handel: Basware Network är verkligen öppet: inga dyra medlemskap, orimliga avgifter eller abonnemang för deltagare. Gå med, så kan du driva handel var som helst.
  • Formatkonvertering: Vi konverterar automatiskt över 60 olika format för e-fakturor till det format din handelspartner vill ha. På samma sätt konverteras de fakturor och ordrar du tar emot till det format du väljer.

Ladda ner faktabladet Basware Network här >>

Services on the Network

*tillgängligt för våra e-fakturakunder

Användbara länkar:

Se vår lista över partnernätverk

Se listan med över 200 e-faktureringsnätverk som är en del av Basware Network. Baswares kunder har direkt och smidig tillgång till samtliga företag i alla våra partnernätverk. Visa listan över partnernätverk >>


Är du en nätverksleverantör för e-fakturering som är intresserad av att gå med i Basware Network?

Ta kontakt med oss. Vi är alltid på jakt efter nya partners inom e-fakturerings- och företagsnätverk att lägga till i vårt globala nätverk så att vi kan skapa ömsesidiga fördelar för våra kunder. Kontakta oss >>

Logga in på Basware Network

Är du redan en del av nätverket? Logga in här >>

 

eBook: 6 steg till lyckad e-fakturering

Den här e-boken guidar dig genom ämnet e-faktura, förklarar innebörden och vad det skulle innebära för din verksamhet samt hjälper dig att komma igång.

Ladda ner e-boken här >>

The Billentis Report 2016

Den här omfattande rapporten, framtagen av den oberoende och internationella e-fakturaexperten Bruno Koch, ger dig all information du behöver för att lyckas med ditt e-fakturaprojekt: fakta, kvalitativa recensioner och utvärderingar & detaljer om produkterbjudanden från ledande e-fakturaleverantörer.

Ladda ner rapporten här >>

Från Baswarebloggen

Knowledge center title: 
Läs mer i Basware Knowledge Center