Industries & SectorsLösningar för specialbehov

Body: 

Basware arbetar för att alla kunder ska lyckas. Vi hjälper både stora och små företag att effektivisera och få bättre överblick och kontroll över sin verksamhet.

Alla typer av företag i alla branscher kan tjäna på att automatisera sina ekonomiprocesser. Vi plockar fram den bästa ekonomiprogramlösningen för varje enskilt företag beroende på storlek, struktur, bransch och internationell utbredning.

Title: 
Paketlösningar för mindre företag, speciallösningar för storföretag

Content: 

Små och medelstora företag vet att det skulle löna sig att automatisera fakturahanteringsprocessen, men det kan vara svårt att hitta en lösning som passar deras storlek och behov. Därför har Basware skapat kostnadseffektiva, användarvänliga, molnbaserade lösningar för just dem.

Storföretag, å andra sidan, har ofta komplicerade ekonomiprocesser och föränderliga strukturer som gör automatisering svårt. De behöver skräddarsydda lösningar. Basware kan erbjuda en kombination av ett globalt nätverk, moderna innovationer och 30 års erfarenhet

 • Delade servicecenter

  Att ha delade serviceecenter kan bevisligen ge resultat vad gäller kostnader, kvalitet, produktivitet och kundservicenivå. 

  link
 • Lösningar för företag

  Med Baswares lösningar för storföretagförenklas komplicerade ekonomiprocesser, samarbeten underlättas och kostnaderna för att bedriva handel minskas.

  link

Title: 
Branschspecifika Baswarelösningar

Content: 

I vissa branscher har man varit särskilt intresserad av att automatisera processerna från inköp till betalning. Basware har tillsammans med dem tagit fram skräddarsydda lösningar. Vi kan hjälpa dig också. 

 • http://www.basware.se/sites/default/files/Cars.jpg
  Lösningar för fordonsindustrin

  Basware är världsledande inom e-fakturering och lösningar för inköp-till-betalning inom fordonsindustrin. Tusentals underleverantörer och fordonstillverkare, bland annat Audi, BMW, Daimler, MAN och Volkswagen, skickar och tar emot e-fakturor och andra dokument via Basware Commerce Network varje dag.

  Read More
 • http://www.basware.se/sites/default/files/icon-Receiving-E-invoices.png
  outsourcing av affärsfunktioner

  Med Basware kan din outsourceverksamhet bli mer konkurrenskraftig och du kan ge dina kunder utmärkt service genom hela kontraktstiden då du tar hand om ekonomifunktionen.

  Read More

Knowledge center title: 
Läsmerom Baswares lösningar i Basware Knowledge Center