Automatisera din avdelning för leverantörsreskontra och minska både kostnader och komplexitet

Share on:

Alla leverantörsreskontraavdelningar som hanterar många fakturor kämpar med komplexa processer.

Låt oss ändra på det. Vi kan göra saker mindre komplexa och mer effektiva.

Smart fakturahantering

För de flesta företag som går mot en fullständig automatisering av leverantörsreskontra är det första steget att sluta hantera papper. När det är gjort ser du de möjligheter som en smartare och förenklad fakturahanteringsprocess erbjuder. Baswares program och tjänster för automatisering av leverantörsreskontra erbjuder kontroll, insyn och effektivitet till både stora organisationer och nya företag.

Fördelar med Baswares automatisering av leverantörsreskontra

  • Förbättrar kassaflödets synlighet och prognos – få en förståelse för och kontroll av kassaflödets rörlighet i din verksamhet
  • Minskar hanteringskostnaderna med upp till 90 % när dina leverantörer börjar skicka e-fakturor
  • Säkerställer att du följer nationell och internationell lagstiftning

 

Ett ledande utbud av lösningar för leverantörsreskontra

Basware Invoice Pro ser till behoven hos mellanstora och stora företag med stabil och skalbar fakturahantering som erbjuder stor flexibilitet inom strukturen för ledande processpraxis.

Basware Invoice Automation är vår mest populära produkt. Den matchar automatiskt fakturor till ordrar och fakturaplaner, vilket resulterar i stora kostnadsbesparingar.

Basware InvoiceReady™ erbjuder en fullständig lösning för inköp-till-betalning för små och mellanstora företag med stöd för fakturahantering och framställning av rekvisitioner, kostnadsersättningar och fakturaplaner. Den är enkel att använda och kräver minimal anpassning.

Basware Enterprise Solutions har utformats för att möta just dina krav. Vårt team för professionella tjänster använder de bästa rutinerna så att du kan se snabba resultat.

 
Så här hjälper Basware dig att gå i spetsen för förändringar

Step 1 är att få alla dina kunder är att säga adjö till hantering av pappersfakturor. Med Basware får du både lokalt och globalt stöd för en fullständig elektronisk fakturalösning. En kombination av tillgängliga vägar för e-fakturor till dina leverantörer, tillsammans med en global skannings- och datafångsttjänst innebär att du får alla dina fakturor elektroniskt.

Step 2 handlar om smart fakturahantering. Efter 28 år i branschen och med tusentals kunder har vi ett utbud av lösningar som helt och hållet bygger på de mest framgångsrika rutinerna. Vilken lösning passar dina behov bäst? Organisationens storlek, it-landskapets komplexitet och antalet anställda, leverantörer och dokumenttyper som du arbetar med är alla faktorer som du (och Basware) måste ta med i beräkningen. Det handlar om ditt val.

Step 3, när dina fakturor levereras och hanteras elektroniskt, ger det dig fullständig insyn online för alla dina viktiga nyckeltal. Studier visar att kostnadsfördelarna är omedelbara och övertygande.