Skicka fler e-fakturor, med Business Directory har det aldrig varit enklare än nu

Share on:

Vi har nu gjort det enklare än någonsin att hitta information om vem av dina kunder du kan börja sända e-fakturor till. Som en del av Basware Network, världens största öppna affärsnätverk, lanserar vi nu Business Directory: ett uppslagsverk över mottagare av e-fakturor. Du söker enkelt fram informationen och sparar dem i din egen mapp för att skicka framtida e-fakturor till. Kanske redan idag!?

Business Directory innehåller e-fakturaadresser till nära 300 000 företag i Norden – företag som du kanske skickar pappersfakturor till idag? Här har du både tid och pengar att spara – och det är enkelt också. Klicka på bilden nedan för att starta en kort demo av Business Directory

Call to Action: 
_none

Så kommer du igång

  1. Alternativ 1: Om du redan har inloggningsuppgifter till Basware Network, klicka här för att logga in.
  2. Alternativ 2: Om du inte tidigare har loggat in på Basware Network, klicka här för att enkelt skapa ett konto

Business Directory gör det enkelt för dig att hitta fler av dina kunder, reducera kostnaderna för fakturering, sluta med papper och spara tid i faktureringsprocessen. Och som sagt, du har redan allt du behöver. Vill du ha hjälp att komma igång? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna steg för steg.

Vill du veta hur mycket du kan spara genom att skicka e-fakturor till flera av dina kunder? Prova gärna vår besparingskalkylator för e-fakturering HÄR.