Forskningsrapport: ePayables 2014: The Quest

Share on:

Den här oberoende forskningsrapporten, som utförts av Ardent Partners, är ett försök att presentera ett heltäckande och branschtäckande perspektiv på vad som händer inom leverantörsreskontra (AP) idag med hjälp av erfarenheter, resultat och synpunkter från nästan 200 yrkesverksamma inom leverantörsreskontra och ekonomi.

Jämför ditt eget resultat mot branschstandarder. Ta reda på vad branschledande avdelningar för leverantörsreskontra gör för att överträffa marknaden – och vad som krävs för att bli en av dem!

Ämnen som avhandlas i rapporten:

  • En beskrivning av dagens leverantörsreskontra: En heltäckande inblick i dagens leverantörsreskontra och i de drivkrafter som formar prioriteringar och planer för leverantörsreskontra under det här året och framöver.
  • Tillståndet för ePayables: Med Ardent Partners ”ramverk för ePayables” får du en tydlig inblick i leverantörsreskontraprocessen och hjälp med att definiera nya processer för leverantörsreskontra inför framtiden.
  • Resultat inom leverantörsreskontra: Jämför ditt resultat inom leverantörsreskontra mot branschgenomsnitt, lär dig vilken statistik du bör använda dig av och förstå vad branschledande avdelningar för leverantörsreskontra gör för att överträffa marknaden.
  • Framgångsstrategier: Ardent Partners redogör för ett antal strategier och metoder för avdelningar för leverantörsreskontra som vill förbättra sitt resultat och förändra sina organisationers värde och status inom företaget.
Vänligen registrera för att få tillgång till Basware Knowledge Center Register to download
Ladda ned