Header image: 
Webinarium- Strategier för att motverka bedrägerier

Typ

Webinar

Namn

Webinarium- Strategier för att motverka bedrägerier

Tid

Plats

Webinar
Sverige
Anmäl dig här

Webinarium- Strategier för att motverka bedrägerier

Intro: 

Välkommen till Baswares live-webinarium om strategier för att motverka bedrägerier.

Det är dags att börja agera aktivt för att inte förlora pengar genom bedrägerier- och för att få tillbaka de belopp ni kan ha förlorat.

Genom att skräddarsy analyser som uppmärksammar er på olika bedrägeri-benägna situationer har ni möjlighet att spara kostnader. Automatiserade analyser hjälper er att arbeta proaktivt och kontinuerligt med att upptäcka och förebygga bedrägerier och att fastställa mönster och trender. Och att kräva tillbaka de pengar som ni förlorar genom bedrägerier bör vara en integrerad del av din organisations planer för kostnadsbesparningar.

På Baswares live-webinarieum om att förutsäga och upptäcka bedrägerier med specialisten Rich Lanza från Grant Thornton den 4 april kl. 14.00-15.00 (svensk tid) lär du dig hur du:

  • Automatiserar förebyggande övervakning av bedrägerisituationer så att de inte ens behöver uppstå, och skapar en funktion för kontinuerlig återvinning av de belopp ni har förlorat.
  • Skräddarsyr en plan för kostnadsbesparingar under det kommande året genom en enkel modell för kostnadsåtervinning från bedrägerier.

Du får även inblick i den teknik som används av företag som arbetar med återkrävande av belopp från bedrägerier och hur den kan appliceras på ditt företag.

Rich Lanza, CFE, CGMA, har 25 års erfarenhet av revision och att avslöja bedrägerier med hjälp av data-analyser och insatser för kostnadsåtertällning. Han arbetar som Director of Data Analytics på Grant Thornton där han länkar samman dataanalyser med revision och rådgivning. Rich är författare/medförfattare till en rad böcker inom området.


Webinariet sänds live på engleska och är helt kostnadsfritt.
Varmt välkommen!

Har du frågor eller funderingar kring webinariet? Kontakta oss här »

Share on: