Basware lanserar ett nytt upphandlingsverktyg

ons, 17/05/2017 - 16:27

Text: 

Basware lanserar ett upphandlingsverktyg som förser inköpare med underlag för att förhandla till sig besparingar och öka värdet från leverantörskedjan. Genom användarvänliga lösningar för source-to-pay erbjuder Basware sina kunder och leverantörer helhetslösningar som möjliggör besparingar, ökad kontraktsöverensstämmelse och reducering av värdeminskande gap i upphandlingar. 

Basware Strategic Sourcing gör det enkelt att snabbt identifiera, utvärdera och välja rätt leverantörer för olika affärsbehov. Inköpsavdelningar blir effektivare och kompatibla med upphandlingar som genomförs med ett bibliotek av förfrågningsmallar, testfrågor och automatiserad budgivning med olika utvärderingsformat, så att de kan fokusera på att samarbeta med nyckelleverantörer och öka värdet för verksamheten. Genom att använda spendanalyser från inköp-till-betalningssystemet för direkta och indirekta inköp, får inköpare också verktygen för att kunna uppdatera sin leverantörsbas och förhandla fram bättre avtal.

Ilari Nurmi, SVP, Purchase-to-Pay på Basware, förklarar: "Eftersom Basware redan är en välrenommerad global marknadsledare inom inköp-till-betalning, så är ett upphandlingsverktyg det nästa logiska steget att erbjuda våra kunder. Baswares unika förmåga att uppnå 100% användning av inköpssystem med WeProcurement ™ -metoden, för 100% av utgifterna och 100% leverantörsanslutning till Basware Network, skapar ett komplett underlag för våra kunder och vi vill utrusta dem med fler sätt att använda den informationen till deras fördel. " 

Ken Vanhoegaerden, Regional Supply Chain and Procurement Director, ISS World Services, säger: "ISS har i många år samarbetat med Basware för att automatisera och öka både kontroll och transparens för inköpsprocessen och förbättra leverantörsrelationer med kataloger, e-order och e-fakturor. Vi är glada över det extra värde som upphandlingsverktyget kan ge oss genom att bilda en sammanhållen source-to-pay-process. "

Basware som en one-stop shop för source-to-pay förenklar samarbete med leverantörer och mellan avdelningar. Den innehåller verktyg för agila eRFx och e-auktioner. Lösningen kompletteras med verktyg för leverantörs- och kontraktshantering, vilket gör det enkelt att skapa avtal direkt från upphandlingar och göra dem till elektroniska produktkataloger inom inköpssystemet. Som ett resultat kan inköpare förverkliga de framförhandlade kostnadsminskningarna och få ut mer värde av leverantörskedjan.

Basware Strategic Sourcing möjliggör effektivisering och snabbare värdeökning samt minskad risk för leverantörskedjan. Genom att handla med leverantörer elektroniskt via Basware Network kommer organisationerna enkelt att hålla leverantörs- och kontraktsinformation aktuell, möjliggöra öppen kommunikation med leverantörer och öka transparensen för att förbättra leverantörsrelationer. Både köpare och leverantörer kommer att bilda mer ömsesidigt fördelaktiga partnerskap som grund för en hållbar tillväxt av sina företag.

Läs mer om Basware inköpslösningar här och om Basware Strategic Sourcing här.

Ladda ner faktablad om Basware Strategic Sourcing här

From the Basware Blog
See more blogs

Latest events and news

Webinar 23 maj
See more events & webinars