Basware lanserar Marketplace för inköp

tis, 29/11/2016 - 16:23

Text: 

Basware lanserar nu Marketplace, ett världsomspännande kataloghanteringsverktyg som en del av Basware Network. Marketplace kopplar samman leverantörer med alla sina kunder via Basware Network, vilket gör det möjligt för dem att enkelt ladda upp kataloginnehåll genom en metod där man lägger upp innehållet en gång och gör det tillgängligt för alla. Man kan därefter hantera kundspecifika prislistor och rabatter och minska kostnaderna genom att försäkra sig om att kunderna får korrekt produkt- och prisinformation. Därmed blir det också enklare för leverantörer att sälja mer genom att bli ett förstahandsval eftersom de kan ta emot fler order direkt från sina inköpares lösning för e-inköp.

Efter en stor framgång i Storbrittanien med en plattform med multipla, aktiva inköpsgrupper, lanseras nu Marketplace i resten av världen. Den blir därmed tillgänglig för över en miljon verksamheter kopplade till Basware Network som redan idag strömlinjeformar sina förhandlings- och inköpsprocesser och hanterar sina finansiella flöden. Genom att använda en och samma användarvänliga plattform för att koppla ihop processer för inköp-till-betalning (P2P) och order-to-cash (O2C) kan såväl inköpare som leverantörer skapa förbättrade och förmånligare relationer vilket i sin tur ligger till grund för långsiktig tillväxt.

-Baswares Marketplace underlättar överblick och ändringar av katalogdata eftersom man snabbt och enkelt kan se processen ur den faktiska beställarens perspektiv och eftersom inköpsprocessen liknar den som konsumenter använder vid privat e-handel är det lätt att utbilda dem i systemet.”, säger Chris Goodier, Contracts Manager, Bedfordshire, Hertfordshire and Camebridgeshire Constabulary.

Läs mer om Baswares erbjudande för e-inköp: www.basware.se/losningar/e-inkop

From the Basware Blog
See more blogs

Latest events and news

Webinar 23 maj
See more events & webinars