Sub Title: 

Bättre handelsflöden

Description: 

Vi hjälper dig att lyckas

Basware hjälper dig att förenkla och effektivisera ekonomiprocesserna. Med över 25 års erfarenhet ger vi dig de bästa förutsättningarna att förbättra dina processer.

Företag väljer Basware som leverantör för att vi har lång och gedigen erfarenhet inom det vi gör inom inköp-till-betalning. Med moderna och användarvänliga produkter och lösningar kan vi erbjuda det senaste inom inköp och fakturahantering. Du får möjlighet till att utöka din lösning till en helhetslösning och vi har relevanta tjänster som hjälper dig på vägen Business Consulting och Finansiella tjänster. Basware är ett globalt företag med lokala kontor i hela Norden. Vår personal har lokal och ofta branschspecifik kunskap om hur fakturor hanteras på olika sätt.

Basware kan också erbjuda molnlösningar som inte kräver installation i er IT-miljö, utan lösningen driftas istället av Basware. Med molnlösningar får du också snabbare och enklare uppgraderingar av din lösning och er IT behöver inte vara lika involverad.

Detta gör Basware till ett förstahandsval när företag ska välja inköp- eller fakturahanteringslösning. Kontakta oss om du vill veta mer om våra lösningar och tjänster.

Banner Upload: 
Title: 

Få ut mesta möjliga av Basware

Content Area Description: 

Basware Network

Basware Network är det största öppna affärsnätverket i världen med över 900 000 företag i över 100 länder. Via Basware Network kan du enkelt ansluta dig till alla affärspartner, oavsett vilket e-faktureringsnätverk de använder. 

Title: 

Basware: Hjälper våra kunder att uppnå sina finansiella mål