Öppet affärsnätverk

Knyt närmare och mer lönsamma relationer med både kunder och leverantörer.

En vision för vår bransch: Vi hjälper er med processautomatisering som bygger på bästa praxis, och det är bara början. På Basware har vi som vision att skapa världens största öppna affärsnätverk som hjälper dig att skapa kontakter, bedriva handel och effektivisera arbetsflödena för ditt företag. Vi är visonärer, och vi vill hjälpa dig till bättre affärer.

Lösningsinnovation: Genom att lära av våra partners och kunders innovationer kan vi hjälpa fler företag att förändra sitt sätt att beställa, fakturera, betala och få betalt. Vi förenklar och påskyndar beställningar, fakturor och betalningar och vi förbättrar kassaflödena för dig och alla verksamheter du gör affärer med. Kan det bli bättre?

Oslagbar erfarenhet: Vi har varit branschledare inom automatisering av processerna kring inköp-till-betalning sedan starten 1985. Vi har över 1,2 miljoner användare i över 2 500 internationella organisationer, och ett omfattande partnernätverk i över 100 länder. Du kan lita på att vi har den erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att lyckas.

Marknadsledare inom teknik: Baswares lösningar körs på plattformen Alusta som är den senaste tekniken för moln- och mobilanvändning, sociala medier och analys. Det ger dig möjlighet att skapa, införa och sammankoppla viktiga processer för inköp/kundorder-till-betalning enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt. Lita på en branschledare.

Basware och Mastercard i unikt samarbete för smartare fakturering

Description: 

 

Lösningar och tjänster