Tätare samarbeten

Alla vinner på att företag och människor kan samarbeta lättare.

Låt handeln flöda fritt med Basware Network. Vi hjälper er att övervinna hinder och underlättar samarbetet med era affärspartners. Med Baswares system för e-faktura, online- betalningar och hela processen kring inköp-till-betalning hjälper vi er att skapa nya, nära samarbeten. Nu är det inte bara enklare än någonsin att skicka en e-faktura, vi hjälper er med bättre samarbeten också!

Öppet nätverk:I över tio år har vi arbetat för att skapa världens största ekosystem för företag. Tack vare Basware kan du, dina kunder, leverantörer och samarbetspartner dra full nytta av möjligheterna med realtidsekonomi och ett fritt affärsflöde.

Samma mål: Vi är övertygade om att det är viktigt att vi, våra kunder och våra många samarbetspartner har samma mål. Genom att arrangera användargrupper, användarevenemang och större evenemang uppmuntrar vi också våra kunder att samarbeta med våra partners som kan visa dig nya sätt att skapa mervärde. Dra nytta av vårt nätverk och vår samlade kunskap!

Direkt samarbete: Genom smarta verktyg och nyskapande produktinnovationer kan din personal samarbeta enklare. Därför kan du lättare förmedla information till dina affärspartners. Den fördelen gör att du lätt kan få dina leverantörer att ansluta till Basware Network.

Men Basware uppmuntrar till tätare och öppnare samarbete på ännu fler sätt. Vi sammanför framåtsträvande företag och gör det möjligt för er att utbyta erfarenheter. På så sätt är det lättare för er att snabbt ta tillvara på möjligheterna i världens största öppna handelsnätverk. Välkommen till en öppnare och mer effektiv värld!

Under tiden som Basware Network växer, blir allt fler organisationer sammankopplade. Vi gläds åt den utvecklingen och bidrar gärna till att fler företag kan delta så att handeln kan flöda fritt. Med Basware Experience hjälper vi fler att nå bättre affärsresultat.

 

 

Description: 

 

Lösningar och tjänster